Raadplegingen

Alle artsen werken uitsluitend na afspraak. Een afspraak maken kan bij voorkeur online of telefonisch op het nummer 015/61.03.44

Vanaf 17/01/2023 hebben wij een nieuw agendasysteem. Inloggen doe je via het rijksregisternummer.

De online agenda is zeer gebruiksvriendelijk. Het is belangrijk dat u de procedure tijdens het maken van een afspraak steeds volledig afwerkt. U zal dan een bevestiging met uw afspraak (via e-mail of sms) krijgen.

Een groot deel van de afspraken komt pas de dag zelf beschikbaar zodat patiënten met dringende problemen zeker dezelfde dag nog kunnen geholpen worden.

Indien u via de online agenda geen afspraken meer vrij vindt en u een dringend medisch probleem heeft, kan u steeds telefonisch nog een afspraak krijgen.

Wij vragen u om aandachtig de volgende regels te volgen indien u een afspraak wil maken:

  •  Mondmaskers zijn nog steeds verplicht in de huisartsenpraktijk, gelieve zeker een mee te brengen. Indien u geen mondmasker meebrengt zal voor €1 een beschikbaar worden gesteld bij het secretariaat.
  •  Als u een afspraak wil maken voor meerdere personen, boek dan 1 afspraak per persoon
  •  Voor bepaalde onderzoeken (pre-operatief onderzoek, verzekeringsonderzoek) en de bespreking van ernstige problemen nemen we wat meer tijd. Boek in die gevallen 2 opeenvolgende afspraken
  •  Gelieve bij elke consultatie steeds uw elektronische identiteitskaart, kids-ID of ISI+ -kaart  mee te brengen.
  •  Betaling via Bancontact is mogelijk.   
  •  Indien u een gemaakte afspraak niet kan nakomen, gelieve tijdig te annuleren. Op die manier kan uw plaats gereserveerd worden voor een andere patiënt. Bij het meermaals niet komen opdagen op een afspraak zal een administratieve kost van 25 euro aangerekend worden. Deze is niet terugbetaald door de mutualiteit en zal door ons altijd aangerekend worden.
  •  Gelieve uw GSM af te zetten tijdens de raadpleging.

Aandachtspunten

Graag 10 minuten voor je afspraak aanwezig zijn met identiteitskaart of kids-ID.

Voor alle niet-dringende vragen gelieve te bellen tussen 8 en 11 uur.

Mondmaskers blijven verplicht!

Nieuwe patiënten

Om een goede zorg en opvolging van patiënten te kunnen blijven garanderen, zien wij ons genoodzaakt om tijdelijk geen nieuwe patiënten meer te aanvaarden van buiten gebied Elewijt/Boekt. Indien u vragen heeft hierover, mag u steeds contact opnemen met onze secretaresse tussen 8-11 uur.

Coronatest reizigers: 

Om voldoende plaats voor onze patiënten te verzekeren doen we geen coronatesten voor vertrekkende reizigers binnen onze praktijk. Op deze pagina vatten we enkele adressen samen waar je terecht kan voor een test vóór vertrek.

Verlofregeling

Dr. Jacobs: 13/2 t.e.m. 3/3
Dr. Thys: 20/2 t.e.m. 24/2
Dr. Lauwers: 20/2 t.e.m. 24/2
Maak een afspraak

webdesign © Sanmax Projects